ONS

DOCENTEN

TEam 

Tom Uittenbogert_0051_portrait.jpg

docent NGT/dove tolk/dove Signdancer/Internatonal Sign

Tom Uittenbogert

Opgegroeid als dove CODA, werkt 30 jaar als docent Nederlandse Gebarentaal en behaalde in 2003 zijn diploma docent Nederlandse Gebarentaal (BA). Hij is actief als docent/ dove tolk / dove Signdancer in zeer uiteenlopende settings, wat iets zegt over zijn veelzijdige karakter: flexibel, optimistisch en gedreven. Nu werkt Tom als docent Nederlandse Gebarentaal en onderzoek assistent op de Radboud Universiteit en Max Planck Instituut voor Psychologie. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van gezichtsuitdrukkingen, NGT/NmG, Visuele Muziek & theater en weet dit vakkundig toe te passen binnen het tolkwerk.

2-daagse workshop en opleiding

Andre.jpg

tolk NGT/Muziektolk/Feeder/Coach

André Uittenbogert

André is erkend tolk NGT/NmG en workshopleider. Hij heeft veel ervaringen als feeder Visuele Muziektolk en begeleider van de opleiding Visuele Muziek (in het jaar 2007-2008 en 2009-2010).

2-daagse workshop en opleiding

tolk NGT/Muziektolk/Feeder/Coach

Esther de Veer

Esther is erkend tolk NGT/NmG en workshopleider. Zij heeft veel ervaringen als feeder Visuele Muziektolk en begeleider van de opleiding Visuele Muziek (in het jaar 2007-2008 en 2009-2010).

1-daagse workshop, 2-daagse workshop en opleiding

dans/drama/theater docente

Marcella Moves

Marcella is gespecialiseerd in dans, gezichtsuitdrukkingen en drama. Ze zet dit in om de deelnemers een nieuwe ervaring te geven en hen samen te brengen. (zie haar website: www.marcellamoves.nl)

 

2-daagse workshop, opleiding

International Sign tolk/trainer

Lissa Zeviar

Lissa Zeviar komt uit Canada en is opgegroeid met Amerikaanse Gebarentaal en Engels als moedertaal. Zij is in 1997 gediplomeerd ASL tolk geworden en werkt sinds 2006 regelmatig als IS tolk in binnen- en buitenland. Gebarentaal is haar passie en het liefst wil ze dit met iedereen delen. Zij heeft hiervoor haar eigen bedrijf Gebarenstem (voorheen Babygebaren Nederland) opgezet waarvoor zij werkt als trainer en curriculum ontwikkelaar. Lissa vindt het leuk om haar kennis te delen met anderen en blijft daarmee zelf ook altijd leren! 

 

opleiding

joeri.jpg

docent Poëzie

Joeri van Zuilen

Joeri van Zuilen – 1979 – werkzaam als constructeur/BIM-modelleur bij een internationaal multidisciplinair ingenieursbureau met daarnaast een sterke passie voor gebarentaal en in het bijzonder het vangen en verwoorden van de essentie van uiteenlopende poëzie en songteksten in gebarentaal.

 

Na eerder met veel plezier met Tom en 1.2.Communicate samengewerkt voor diverse workshops, waaronder “Spelen met Taal”, “Dovencultuur” en “Poëzie in gebarentaal”, heeft Joeri zin om deze samenwerking voort te zetten in de nieuwe Academie Visuele Muziek.

 

Joeri deed ervaring op als docent dovencultuur op de opleiding voor tolk en docent NGT en werkt sindsdien jarenlang met veel plezier samen met diverse tolken gebarentaal op zijn werk.

opleiding

tiedo.jpg

docent Lichtontwerper

Tiedo Wilschut

Tiedo is lichtontwerper en maakt lichtontwerpen en scenografieën voor theaterproducties, evenementen, (museale) installaties en andere kunstvormen die om een theatrale en creatieve benadering van ruimte en licht vragen.

opleiding

muziektolken/oprichters muziektolken.nl/coaches

Hanneke en Mirjam

Hanneke de Raaff is erkend tolk Nederlandse Gebarentaal en actief als muziektolk sinds 2010. Ze tolkt met regelmaat theatervoorstellingen en verschillende optredens tijdens concerten en festivals en heeft dus veel ervaring met het tolken van live muziek.​

Mirjam Stolk is erkend tolk Nederlandse Gebarentaal en tolkt sinds 2005 muziek. Naast de verzoeknummers die zij op YouTube en Facebook plaatst, tolkt ze ook regelmatig live muziek tijdens concerten, festivals en musicals.

 

​In 2018 is de website www.muziektolken.nl gelanceerd met daarop alle informatie over muziek tolken en signdancen met een database van muziektolken en signdancers in Nederland.

Hanneke en Mirjam zullen tijdens de opleiding voornamelijk een coachende rol hebben en een aantal lessen, afwisselend of samen, aanwezig zijn.

2-daagse workshop, opleiding en extra module

Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

© 2020 by Academie Visuele Muziek | 1.2.Communicate

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now