top of page

za 18 sep

|

Boogh Utrecht De Paraplu

Opleiding Visuele Muziek 2021/2022

Wij zijn een Visuele Muziek Academie waar mensen de kunst van Visuele Muziek kunnen leren. Wij bieden workshops en meerjarige leerroutes aan, op verschillende locaties in Nederland. Nieuwsgierig?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opleiding Visuele Muziek 2021/2022
Opleiding Visuele Muziek 2021/2022

Tijd en locatie

18 sep 2021, 09:30 – 04 jun 2022, 22:30

Boogh Utrecht De Paraplu, Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Nederland

Over het evenement

Hier leert u alles over het kunstzinnig visueel maken van muziek en het tolken van muziek op basis van een audio opname. Wat komt er nu allemaal bij kijken? Waar moet ik op letten, wat past bij mij en wat minder? Hoe sta ik op een podium? Wat is er voor nodig om mijn performance zo goed mogelijk uit de verf te laten komen? En wat ga ik doen tijdens instrumentale intermezzo’s?

Deze, en meer van dit soort vragen, worden tijdens de opleiding beantwoord. Goed opgeleide docenten en ervaringsdeskundigen uit het werkveld zullen u tijdens de opleiding begeleiden.

De opleiding wordt afgesloten met een toetsdag en avondvullend programma op 4 juni 2022 in het theater ZIMIHC Stefanus .

Na afloop van de toetsdag ontvangen alle deelnemers een certificaat als bewijs van deelname aan de opleiding en dat ze in 's avonds de kans kunnen krijgen om te performen voor een publiek van vrienden en familie.

Voor de deelnemers die willen doorstromen naar de extra module Live Muziek Tolken, biedt de opleiding een afsluitende eindtoets. Wanneer deze met een voldoende wordt afgerond, kan doorstroming plaatsvinden. Bij een onvoldoende is er de mogelijkheid om de toets op een later tijdstip te herkansen.

De Opleiding Visuele Muziek bestaat uit 10 lessen verspreid over 7 maanden en wordt verzorgd door diverse deskundige docenten​.

Tijdens de opleiding zijn twee tolken Nederlandse Gebarentaal aanwezig.

Klik hier voor meer informatie

Deel dit evenement

bottom of page