top of page

za 29 jun

|

Amersfoort

The Music Time Machine

9 maanden lang zijn de cursisten bezig geweest met diverse thema’s in de visuele muziek: zoals NGT-poëzie, vertaalstrategieën, musicality, mimiek, lichaamsbewegingen. Komt u ook kijken? Klik dan op nu registreren om uw tickets te bestellen. Tickets: €15,- (betaling via betaalverzoek in de mail)

Registratie sluit: 29 jun 2024, 19:00

The Music Time Machine
The Music Time Machine

Tijd en locatie

29 jun 2024, 19:00

Amersfoort, Wezeperberg 1, 3825 DJ Amersfoort, Nederland

Gasten

Over het evenement

Ticketprijs: €15,- per ticket. 

Klik op de knop "antwoorden" voor het reserveren van uw ticket. U zal vervolgens een email ontvangen met een betaalverzoek voor het aantal gereserveerde tickets. Na voltooiing van het betaalverzoek is uw aanschaf van tickets definitief. 

Let op: Alle aanmeldingen worden handmatig verwerkt, dus er kan enige tijd tussen zitten voordat u een betaalverzoek ontvangt. 

Beschrijving: 

Tijdens de Academie zijn de cursisten in 9 maanden tijd bezig geweest met diverse thema’s in de visuele muziek. Zoals bijvoorbeeld NGT-poëzie, vertaalstrategieën, muziektheorie, musicality, mimiek, rolnemen,  lichaamsbewegingen en veel meer!

Alle cursisten nemen u in een avondvullend programma mee op een reis door de verschillende genres en vertaalstijlen! 

Iedere cursist is gedurende het cursustraject op individueel niveau bezig geweest met persoonlijke uitdagingen en vele liedjes  vertalen. Tijdens deze eindvoorstelling zullen alle cursisten laten zien hoeveel ze zijn gegroeid in dit traject, welke drempels ze hebben overwonnen en welke stijlen ze hebben ontdekt. 

Er komt visuele muziek voorbij in NGT, poetische NGT vertalingen, NmG en een aantal mooie groepssamenwerkingen! 

Laat u verrassen met dit avondvullende programma! 

Planning


  • 30 minuten

    Inloop

    Foyer

  • 3 uur

    Voorstelling

    Theaterzaal

Registratie sluit: 29 jun 2024, 19:00

Deel dit evenement

bottom of page