top of page

bijeenkomst 10
Huiswerk

Opdracht 1

Bijeenkomst 10 is gevuld met een generale repetitie en puntjes op de i zetten. 
zorg dat je ter voorbereiding aantal zaken al helemaal geregeld hebt: 

- Lichtplan per nummer naar jouw wens is bijeenkomst 9 of later per mail met de techniek van de theaterzaal afgestemd

- De geluidsmogelijkheden en wensen zijn bijeenkomst 9 met de techniek van de theaterzaal afgestemd en jij noteert zelf afspraken of instellingen die moeten worden onthouden voor de eindvoorstelling. Zorg dat je zelf initiatief neemt om bijeenkomst 10 bij de generale repetitie weer alles conform afspraak in te stellen. 
- Aankleding van evt attributen op het podium per nummer heb je met de coaches besproken en geregeld 

- Kleding keuze is definitief en je neemt een extra nood-setje kleding mee 

- Alles wat je nodig hebt voor je look op het toneel. Makeup neem je mee en zorg dat je dat je jezelf kan opmaken (of dit bij elkaar kan doen). Als je een krultang etc nodig hebt, neem je dit ook mee. 

- Tandenborstel en tandpasta (soms is het na het dineren wel zo fijn om je op te frissen) 

- Iedereen is uitgenodigd voor de eindvoorstelling en je hebt de link naar de tickets gedeeld met familie, vrienden, collega's en andere geïnteresseerden. 

- Je mag bijeenkomst 10 genoeg suikers en lekkernijen mee nemen. Het is namelijk een lange dag en avond en soms kan het enorm helpen om jezelf even wat energie boost te geven met wat lekkers! 

- Je neemt iets van boxjes en/of koptelefoons mee zodat je nog op eigen gelegenheid kan oefenen met jouw nummers. 

- Als je weet dat jij ontspanning kan vinden met iets, neem dat vooral mee! We hebben tussen 17.00 en de start van de voorstelling tijd om wat te eten en ook vooral tijd voor ontspanning. Dus neem bijvoorbeeld dat haak-stukje mee of dat boekje om je even rustig terug te trekken

- Neem ook een setje ontspan-kleding mee waar je relaxt casual in kan rondlopen. (het kan erg fijn zijn om niet de hele dag en avond in die ene prachtige outfit te lopen en even af te wisselen met een gemakkelijke outfit)

bottom of page