top of page

bijeenkomst 7
Huiswerk

Opdracht 1

Bijeenkomst 7 gaan we in de middag aan de slag gegaan met het onderwerp feeden. En ook met het proces van samenwerking. Ga al eens ervaren hoe het is om samen te werken met het maken van een vertaling. 
Verdeel jezelf en laat aan de coaches weten welke samenstelling.  

Denk aan: 

- Een duet (geen feeder) 

- Een groep (geen feeder) 

- 1 horende en 1 Dove/SH (ontdek de samenwerking van het feeden) 

- 1 horende en 2 Dove/SH (ontdek de samenwerking met elkaar en met het feeden) 

 

Het is dus niet verplicht om aan de slag te gaan met feeden en het mag ook een samenwerking zonder feeden worden. Jullie mogen zelf kiezen welk lied jullie willen voorbereiden, bespreek de opties die jullie leuk lijken eerst even met de coaches. (Leent het lied zich goed voor deze opdracht?)

Is het nummer besproken met de coaches en is er een definitieve keuze gemaakt? Ga dan samen zitten voor een vertaling en indien feeden: probeer wat mogelijkheden uit en kijk wat bevalt. 

Mail jullie vertaling op papier naar visuelemuziek@gmail.com uiterlijk op 10 april 

EN 

Schrijf je persoonlijke bevindingen op rondom het samenwerken en over het feeden. Als je vragen hebt over feeden, schrijf deze dan ook op. 

Neem deze aantekeningen mee naar de bijeenkomst. 
 

bijeenkomst 7
Naslagwerk

bijeenkomst 7
Verdiepingsopdracht

Opdracht 1

Bijeenkomst 7 zijn we in de middag aan de slag gegaan met het onderwerp feeden. 
Hanneke de Raaff en Mirjam Stolk hebben samen een naslagwerk rondom feeden geschreven vanuit hun perspectief en met hun ervaringen. Lees dit document rustig door ter verdieping en als aanvulling op de informatie tijdens de bijeenkomst aangereikt. 
Omdat het feeden nog een relatief onbekend gegeven is, zijn de mensen die bezig zijn met feeden allemaal op een zoektocht gegaan naar de ideale situatie en samenwerking. Het kan verreikend zijn om hier ook andere perspectieven over te lezen. 

bottom of page